ziua indragostitilor
Valentine's Day 2015
Sunt foarte multe idei originale ce pot fi puse in practica la fel de usor cum iti vin si aceste idei. Daca esti ocupat cu altceva ce iti ocupa toata ziua si toata mintea, atunci sunt idei gata facute, numai bune de pus in practica.

De exemplu poti intra pe un magazin online si sau cauti cadouri de Ziua Indragostitiilor, poti cumpara hartie obraznica :P de impachetat cu care poti impacheta un cadou obraznic, sau poti impacheta o carte de exempolu care nu va avea nici o legatura cu hartia obraznica. Poti alege un cadou obraznic, impachetat cu hrtie obraznica sau un cadou cuminte impachetat cu hartie obraznica. De obicei, hartia de impachetat cadouri este dulce, inocenta, vesela…totul pentru a-i smulge un zambet sarbatoritului. Hartia obraznica de impachetat este la fel de inocenta, cel putin la exterior. Adevarata surpriza are loc atunci cand cadoul este deschis si ies la iveala…trupuri dezgolite si apetisante! Daca vrei sa-ti fericesti cu adevarat cel mai bun prieten, impacheteaza-i cadoul in aceasta hartie deosebit de obraznica, ce-i va atrage atentia printr-un colaj cu fete pe jumatate dezbracate, aflat la interior. Si pentru ca ne plac lucrurile corecte, exista si varianta cu barbati sexy, la bustul gol, special creata pentru amuzamentul doamnelor si domnisoarelor. Orice cadou ai alege, ambalajul obraznic il va face memorabil.

Pentru cei mai romantici satui de flori banale ce se scutura, pot culege din gradina cu trandafiri, trandafirul placat cu aur de 24 de karate, fiind cadoul perfect pentru femei. Frumusetea unei gradini de trandafiri e comparabila doar cu sentimentele autentice care ne leaga de cei dragi – mereu proaspete, vulnerabile si puternice in acelasi timp. Imagineaza-ti un trandafir perfect, decorat cu aur pur, un Trandafir placat cu aur de 24K  ce-i imortalizeaza frumusetea, pentru a fi pastrat ca simbol al iubirii si daruirii. Trandafirul placat cu aur de 24K desavarseste o declaratie de iubire sau pur si simplu o privire care spune mai mult decat o mie de cuvinte.
 
Sus