Cu totii ajungem la un moment dat prada RCS & RDS,odata ce apelam la serviciile lor de internet,televiziune si telefonie.Altii sunt prada Digi care e totuna.
Dupa scandalul Cu Intact Media a venit randul si celor de la Discovery Channel sa aiba de lucru cu RDS-ul.

Odata cu scoaterea antenelor 1,2,3,Euforia si GSP Tv din grila Digi de programe,zeci,sute sau mii de clienti ai Digi au facut tot felul de reclamatii si sesizari la CNA cu privire la acest lucru dar concluzia este totuna: RCS & RDS ramane neinteresata de Intact Media grup sau cum so numi,avand in vedere sumele de bani cerute de cei de la Intact.


Odata cu venirea primei zile de iarna Discovery Channel cat si tot ce tine de Discovery,precum si Animal Planet ies din grila de programe a RCS & RDS analog(cablu) si presupun ca nici pe Digi nu mai sunt.
Scoaterea celor 8 programe din grila tv bineinteles ca nu prea a fost aprobata de CNA dar avand in vedere termenul limita a contractului de difuzare intre RCS & RDS si Discovery Networks,RDS-ul a renuntat joi seara la cele 8 programe.

In plin scandal UPC face surprize abonatilor sai adaugand in grila de programe recentele programe tv scoase de RCS & RDS.

Acum presupun ca toti cei ce urmareau in mod frecvent programele retelei Discovery nu cred ca daca au posibilitatea sa se mute de la RCS & RDS la UPC,Dolce Tv,Boom sau altele,o vor face pentru 8 programe.Gestul este unul necugetat si dovedeste monopolul detinut de RCS & RDS in Romania.
 
Sus