Nu,nu eu vreau asa ceva ci cam asta le vor spune telefoanele anului 2013 detinatorilor lor :)
Imagineaza-ti ca iti tratezi telefonul ca pe o foaie de hartie
Ruleaza-l,scapa-l,inghesuie-l in geanta sau calca-l in picioare-Fara a-l strica!

Cercetatorii Samsung lucreaza la dispozitive subtiri si modelabile,desi pana acum au fost scoase cateva prototipuri ce au atras lume in jurul lor.
Gura targului spune ca la anul va iesi pe piata primul telefon modelabil.Pe langa cei de la Samsung,LG, Philips, Sharp, Sony si Nokia lucreaza la aceeasi tehnologie ce permite unui telefon sa fie modelat.

Smartphone-urile de la Samsung detin o tehnologie numita OLED (Organic Light Emitting Diode),iar aceeasi gura a targului spune ca telefoanele vor fi foarte populare in lumea intreaga.
Display-ul telefoanelor va fi modelabil,pliabil,usor de purtat,mai subtire,mai luminos si mai flexibil decat tehnologia conventionala LCD
Totodata durabilitatea va fi una mare,aceasta permitand utilizatorilor sa foloseasca un timp mai indelungat telefonul.

In 2005, Philips a facut o demonstratie a display-ului pliabil,iar primul telefon pliabil vine de la Nokia(Nokia Morph),desi inca se mai lucreaza la el fiind doar un proptotip.
Eu unul cred ca daca mi-asi permite un exemplar,nu m-asi inghesui foarte tare la el deoarece testele nu sunt niciodata de ajuns la iesirea pe poarta fabricii.Sunt chestii pe care le vezi in timp folosind telefonul.
 
Sus